A.T. Kearney

A.T. Kearney is een strategy consultant met een wereldwijd netwerk, opgericht in 1926. Wij behoren tot de kleine kring van global strategy consultants met een multinationale klantenkring in alle belangrijke industrieën.

Bain & Company

Bain & Company is een wereldwijd toonaangevend Strategy Consultancy bureau. Onze consultants houden zich bezig met strategische vraagstukken zoals groei mogelijkheden, overnames en organisatie veranderingen waarbij onze filosofie ‘Results, not Reports’ is.

The Boston Consulting Group

The Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. BCG geeft hoogwaardig kwalitatief advies gericht op blijvend concurrentievoordeel voor haar klanten.

EY-Parthenon

EY-Parthenon is een internationaal strategisch adviesbureau dat top management van vooraanstaande bedrijven adviseert.

McKinsey & Company

McKinsey & Company is ‘s werelds grootste strategie consulting bureau. Al meer dan 80 jaar helpen wij onze cliënten met het bereiken van substantiële, vernieuwende en blijvende verbeteringen in hun organisaties.

Roland Berger

Roland Berger Strategy Consultants is een internationaal strategisch adviesbureau, met circa 2.100 medewerkers in 36 kantoren verspreid over 25 landen. In Europa behoort de firma tot de top-3 van strategieadviseurs en wereldwijd tot de top-5.

Strategy&

Strategy& is een van de meest toonaangevende management consultancy firma’s die samenwerkt met bestuurders van ‘s werelds toonaangevende bedrijven, overheden en non-profit organisaties aan de gecompliceerde uitdagingen waar zij voor staan.