A.T. Kearney is een wereldwijd opererende Strategy Consultant, met kantoren in meer dan 40 landen. Sinds 1926 helpen we vooraanstaande organisaties, zoals meer dan driekwart van de Fortune Global 500 en de meest invloedrijke overheids- en non-profitorganisaties, bij het nemen van de beste strategische beslissingen.

Strategy en operations

We helpen onze klanten met het oplossen van complexe problemen, onder andere op het gebied van strategy en operations. We zorgen ervoor dat onze ideeën ook daadwerkelijk leiden tot tastbare resultaten. Dit doen we door nauw met de klant samen te werken. Op deze manier dragen we niet alleen ideeën aan, we helpen onze klanten ook deze te realiseren.

Pragmatisch

Wat ons uniek maakt, zijn de mensen die bij ons werken. Kenmerkend zijn de no-nonsense en down-to-earth mentaliteit, het pragmatisme waarmee we problemen oplossen en de gedrevenheid om het beste resultaat neer te zetten. Werken bij A.T. Kearney betekent deel uitmaken van een internationaal team van hoogopgeleide collega’s. Je kunt ervan op aan dat we ‘we work hard, play hard’ ook werkelijk betekenis geven. Of we nu met z’n allen gaan karten, hardlopen of skiën: we gaan er met dezelfde gedrevenheid tegenaan!

Carrièrepad met steile leercurve

Na je academische opleiding begin je bij ons als Business Analyst. Hierna volg je een duidelijk gedefinieerd carrière pad, van Senior Business Analyst tot Partner. De bijbehorende leercurve is bij ons zeer steil; je krijgt vanaf het begin direct belangrijke verantwoordelijkheden op de projecten die we doen en we besteden veel aandacht je ontwikkeling middels een mentoring en coaching systeem en een intensief opleidingstraject. A.T. Kearney’s interne opleidingstraject is toonaangevend in de consultancy sector. Door middel van interne en externe trainingen ontwikkel je je consulting skills: interviewen, ‘problem structuring’, presenteren etc. Internationale projectervaring, het doen van een MBA aan een van de internationale ‘top schools’ behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Goede en gedreven mensen

We zijn op zoek naar creatieve en gedreven persoonlijkheden, mensen die hun intellectuele nieuwsgierigheid en conceptuele ideeën kunnen omzetten naar wat praktisch haalbaar is. Mensen met een ‘drive’ om de problemen van onze klanten echt op te lossen. Onze ideale kandidaat heeft een academische opleiding, is analytisch zeer sterk, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en is gedreven om een goed en blijvend resultaat neer te zetten. Je hebt deze vaardigheden niet alleen met je studieresultaten bewezen, maar ook via extra curriculaire activiteiten en internationale ervaringen. Verder is een gedegen beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift een vereiste, studierichting is voor ons van ondergeschikt belang.
Contact opnemen kan via Recruitment.amsterdam@atkearney.com