Op 7 en 8 april 2021 kun jij tijdens Consultancy Castle kennis maken met de 7 meest gerenommeerde strategy consultancy kantoren door middel van workshops, presentaties, diners en informele activiteiten.  Gedurende dit driedaagse evenement worden je analytische en sociale vermogens op de proef gesteld en kun jij als deelnemer een goed beeld krijgen van het werk als consultant.  Daarnaast kun je op een informele manier meer te weten komen over het werk en de ervaringen van een strategy consultant.

Aftermovie 2019

Deelnemer Consultancy Castle 2017

”Consultancy Castle is hét perfecte event voor studenten die een carrière in strategie consulting ambiëren. Je krijgt namelijk in een korte tijd de kans om alle grote kantoren op verschillende facetten met elkaar te vergelijken. Daarnaast werk je aan uitdagende cases met een zeer ambitieuze groep studenten op een prachtige locatie. Wat ik erg fijn vond is dat er naast de formele activiteiten tijdens het event in de avond voldoende ruimte was om op een meer informele manier kennis te maken met de consultants. Voor mij heeft Consultancy Castle er voor gezorgd dat ik een goede afweging kon maken voor het solliciteren naar een stageplek. Mede dankzij Consultancy Castle heb ik uiteindelijk een stageplek gevonden bij een strategie kantoor dat bij mij past. Daarom raad ik iedereen met interesse in strategie consulting aan zich op te geven voor Consultancy Castle!”

Deelnemer Consultancy Castle 2017

”Tegen de tijd dat ik deelnam aan Consultancy Castle had ik vele presentaties, workshops of in-house dagen bezocht van de deelnemende bedrijven, maar geen van deze evenementen evenaarde de ervaring die Consultancy Castle biedt, omdat je hierbij de verschillende kantoren naast elkaar ziet. Tijdens het tweedaags verblijf op deze fantastische locatie en de kick-off, ontdekte ik de subtiele maar belangrijke verschillen tussen de kantoren. Er is veel informatie over de kantoren online te vinden, maar tijdens een evenement als Consultancy Castle krijg je een goed beeld van de bedrijfscultuur en de interne relaties tussen de consultants. Lijken ze het goed met elkaar te kunnen vinden of drijven ze de spot met elkaar? Sturen ze enkel junior consultants of gaan er ook senior consultants mee? Hoe stellen de consultants zich op tegenover de deelnemers? Allen vragen die Consultancy Castle voor je kan beantwoorden (en nog veel meer), omdat je de kantoren direct kunt vergelijken in een setting die je nergens anders vindt. Daar komt bij dat je tijdens het evenement omringd bent door zeer gemotiveerde studenten, waarmee je jouw ervaringen kunt delen en wellicht al een beeld kunt krijgen met wie jij jezelf ziet werken in de toekomst. Wie weet wel bij een van de deelnemende kantoren!”

Deelnemer Consultancy Castle 2016

‘‘Consultancy Castle is dé manier om in aanraking te komen met strategy consultancy en kennis te maken met de verschillende strategie consultants. Tijdens twee dagen in een prachtig kasteel kom je in boeiende, inspirerende en leerzame sessies in contact met de grootste consultants. Omdat ieder kantoor weer iets anders op het programma heeft, is elke sessie weer een verrassing en uitdaging. Gedurende de sessies werk je veel samen met de andere ambitieuze deelnemers, die allen verschillende interessante achtergronden hebben. Tijdens de heerlijke lunches en diners en de borrels is er tijd om de consultants uitgebreider te spreken. Omdat ik als geneeskunde student nog niet zo bekend was met de consultancy branche, vormde Consultancy Castle voor mij de perfecte manier om in een inspirerende setting te proeven van strategy consultancy en de verschillende kantoren. Een aanrader voor iedere student met interesse in strategy consultancy!’’

Impressie Event