Op 7, 8 en 9 april 2021 kun jij tijdens Consultancy Castle kennis maken met 6 gerenommeerde strategy consultancy kantoren door middel van online workshops, presentaties, diners en informele activiteiten.  Gedurende dit driedaagse evenement worden je analytische en sociale vermogens op de proef gesteld en kun jij als deelnemer een goed beeld krijgen van het werk als consultant.  Daarnaast kun je op een informele manier meer te weten komen over het werk en de ervaringen van een strategy consultant.

Dit jaar zal het Consultancy Castle vanwege de huidige omstandigheden online plaatsvinden. We verzekeren je ervan dat ook deze online editie net zo leerzaam, leuk en interactief wordt als het event in vorige jaren.

Aftermovie 2019

Deelnemer Consultancy Castle 2019

“Consultancy Castle heb ik als het perfecte evenment ervaren om kennis te maken met strategie consultancy. Niet alleen is het programma inhoudelijk erg sterk, maar vooral ook een leuke manier om de kantoren te leren kennen. Inhoudelijk, kom je erachter wat strategie consultancy inhoudt, wat er van consultants (in spé) verwacht wordt, en wat de verschillende kantoren onderscheidt. De lol van Consultancy Castle zit in het ontmoeten van gelijkgestemde studenten, laag drempelige gesprekken met consultants tijdens de mooie borrels en diners.”

Deelnemer Consultancy Castle 2019

“Consultancy Castle was voor mij hét event waarin ik een goed beeld heb kunnen krijgen over alles rondom strategie consultancy: van het type werk tot aan sociale relaties met collega’s en cliënten, maar ook de focus op persoonlijke ontwikkeling. Wat Consultancy Castle vooral bijzonder maakt, is dat je alle kantoren zo vlak achter elkaar leert kennen in zowel plenaire sessies als op een informele en persoonlijke manier. We kregen ook genoeg kansen om 1 op 1 te praten met de consultants van verschillende kantoren om te kletsen over hun overwegingen, persoonlijke ervaringen, je twijfels en gedachtes. Om op deze manier op zoek te kunnen gaan naar raakvlakken tussen jou en de consultants was heel bijzonder! Hierdoor kon ik de kantoren goed met elkaar vergelijken om vervolgens voor mezelf te bepalen welke ik nog beter zou willen leren kennen via business courses. Dus, of je nou al zeker weet dat je strategie consultant wil worden of dat je er nog maar heel weinig over weet, Consultancy Castle zal je zeker helpen met het vormen van jouw carrière!”

Deelnemer Consultancy Castle 2019

“Consultancy Castle bood mij een geweldige kans om te onderzoeken of strategieadvies iets voor mij is. Je hebt de mogelijkheid om met enkele van de grote strategieconsultants te praten en ze te vergelijken, wat je de unieke kans geeft om beter te leren begrijpen waar je goed zou passen. De fantastische setting geeft je de mogelijkheid om zowel formeel als informeel kennis te maken met mensen van verschillende kantoren en andere medestudenten. Mocht je willen weten of strategieadvies iets voor jou is, dan raad ik je aan om je aan te melden!”

Impressie Event