Getalenteerde studenten krijgen bij De Kleine Consultant de kans om zich te ontwikkelen tot een ware strategieconsultant en ervaring op te doen die hen zal helpen bij hun verdere carrière. Om dit te bereiken krijgen zij coaching van onze partner AT Kearney en trainingen van onze diverse andere partners.

De Kleine Consultant is de eerste internationale non-profit strategieconsultant volledig gerund door studenten met een ambitieus doel: zij maken Kleine Consultants en hun klanten groot! Dit realiseren zij door een unieke win-win-win situatie: ze ontwikkelen studenten, ze helpen hun klanten en ze leren van hun partners door strategisch advies te bieden daar waar het de meeste waarde toevoegt.

De Kleine Consultant geeft waardevol en betaalbaar strategisch advies aan (non-)profit organisaties om hen zo te helpen hun ambities te verwezenlijken. Ze bieden een steile leercurve en een netwerk op professioneel en persoonlijk vlak aan studenten die zich graag willen ontwikkelen, betrokken zijn, ambitie hebben en bovenal plezier willen maken. Kleine Consultants leren van hun partners en zij zijn voor hen een waardevolle pool van talenten om kennis mee te maken.

Organisatie

De Kleine Consultant is momenteel gevestigd in negen steden: Amsterdam, Utrecht, Delft, Middelburg, Leiden, Rotterdam, Tilburg, Stockholm en Londen. In iedere stad bestaan de teams van Kleine Consultants uit een verzameling enthousiaste studenten met uiteenlopende academische achtergronden en ervaringen. Naast deze diverse achtergronden, zijn de gemeenschappelijke delers een sterk analytisch vermogen, communicatief vaardig, uitblinkend in studie, creatief, sociaal ondernemend en initiatiefrijk.