SOLVE Consulting is een studentenorganisatie die zich richt op Social Impact Consulting. Wij adviseren sociale ondernemingen en non-profits om deze efficiënter en effectiever te laten opereren. Door het aanbieden van kennis en ondernemerschap van jong talent streeft SOLVE ernaar de sociale impact van non-profits en sociale ondernemingen te vergroten en zo bij te dragen aan het creëren van een betere samenleving. Hierbij slaan wij een brug tussen ambitieuze maatschappelijk betrokken studenten en uiteenlopende vraagstukken van non-profit organisaties en sociale ondernemingen. Sociale impact maak je samen!

SOLVE Consulting is gevestigd in Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht en bestaat inmiddels meer dan tien jaar! Inmiddels zijn er al meer dan 100 projecten uitgevoerd door onze student consultancy teams. Deze teams hebben een interdisciplinaire samenstelling, bestaande uit studenten met uiteenlopende studieachtergronden en -vaardigheden. Tijdens hun projecten worden zij ondersteund door onze Raad van Advies. De Raad van Advies bestaat uit wetenschappers van de Universiteiten van Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht die expertise en ervaring hebben op het gebied van non-profit organisaties, sociale ondernemingen en consultancy. Naast dat onze studentconsultants projecten uitvoeren nemen zij ook deel aan verschillende trainingen die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Deze trainingen worden georganiseerd door onze partners (o.a. Boer en Croon, Deloitte &  Frisse Blikken).

Iedere SOLVE stad heeft een stedelijk bestuur. Zij zijn verantwoordelijk voor de projecten en consultants binnen hun stad. Daarnaast kent SOLVE een
overkoepelend landelijk bestuur dat zich richt op de strategie en visie van de
organisatie. Alle besturen worden hierin ondersteund door de Raad van Toezicht welke bestaat uit ervaren oud-bestuursleden.

Enthousiast geworden over SOLVE? Neem dan een kijkje op onze website om te zien wat SOLVE jou kan bieden: www.solve-consulting.nl/solliciteren/

Voor vragen en/of meer informatie kun je mailen naar:
landelijk@solve-consulting.nl