In maart en april 2024 kun jij tijdens het Consultancy Castle event kennis maken met prestigieuze strategy consultancy kantoren, door middel van uitdagende workshops, presentaties, diners en informele activiteiten.  Gedurende dit driedaagse evenement worden je analytische en sociale vermogens op de proef gesteld en kun jij als deelnemer een goed beeld krijgen van het werk als consultant.  Daarnaast kun je op een informele manier kennis maken met de recruiters van de deelnemende bedrijven en meer te weten komen over hun ervaringen als een strategy consultant.

Het evenement zal in 2024 plaatsvinden op kasteel De Hooge Vuursche. Wij zullen er alles aan doen om ook deze editie een leuk en leerzaam evenement voor jullie neer te zetten.

Aftermovie 2022

Interview met deelnemer van Consultancy Castle 2022

Deelnemer online editie Consultancy Castle 2021

“Omdat je in korte tijd kennismaakt met veel verschillende kantoren, kun je ze extra goed vergelijken. Dat vond ik zelf heel fijn, omdat met name de verschillen tussen kantoren soms lastig te ontdekken zijn. Daarnaast waren het hele leuke dagen met uitdagende cases, interessante workshops en gesprekken, en toffe activiteiten. Kortom: een aanrader voor iedereen die zich aan het oriënteren is binnen de strategy consulting!”

Deelnemer Consultancy Castle 2019

“Consultancy Castle was voor mij hét event waarin ik een goed beeld heb kunnen krijgen over alles rondom strategie consultancy: van het type werk tot aan sociale relaties met collega’s en cliënten, maar ook de focus op persoonlijke ontwikkeling. Wat Consultancy Castle vooral bijzonder maakt, is dat je alle kantoren zo vlak achter elkaar leert kennen in zowel plenaire sessies als op een informele en persoonlijke manier. We kregen ook genoeg kansen om 1 op 1 te praten met de consultants van verschillende kantoren om te kletsen over hun overwegingen, persoonlijke ervaringen, je twijfels en gedachtes. Om op deze manier op zoek te kunnen gaan naar raakvlakken tussen jou en de consultants was heel bijzonder! Hierdoor kon ik de kantoren goed met elkaar vergelijken om vervolgens voor mezelf te bepalen welke ik nog beter zou willen leren kennen via business courses. Dus, of je nou al zeker weet dat je strategie consultant wil worden of dat je er nog maar heel weinig over weet, Consultancy Castle zal je zeker helpen met het vormen van jouw carrière!”

Deelnemer Consultancy Castle 2019

“Consultancy Castle bood mij een geweldige kans om te onderzoeken of strategieadvies iets voor mij is. Je hebt de mogelijkheid om met enkele van de grote strategieconsultants te praten en ze te vergelijken, wat je de unieke kans geeft om beter te leren begrijpen waar je goed zou passen. De fantastische setting geeft je de mogelijkheid om zowel formeel als informeel kennis te maken met mensen van verschillende kantoren en andere medestudenten. Mocht je willen weten of strategieadvies iets voor jou is, dan raad ik je aan om je aan te melden!”

Impressie Event 2021/2022