Contactgegevens

Organisatie

Consultancy Castle Commissie 2023
Fay van Odijk – Chairwoman
Marc van Galen – Event Manager
Babette van Driel – Marketing Manager

E: consultancycastle@rsmstar.nl
T: +31 (0)10 408 2048

Bij dringende vragen is het mogelijk om direct contact op te nemen met onze chairwoman Fay:
T: +31 6 28833350

Locatie Evenement

Het Consultancy Castle 2023 zal plaatsvinden op kasteel De Hooge Vuursche te Baarn.

.

Adresgegevens

Study Association STAR
Postadres:
Kamer T04-53
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam

Bezoekadres:
Kamer T04-53
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

Over Studievereniging STAR

Study Association of Rotterdam School of Management, Erasmus University (STAR) is met meer dan 6500 leden en ruim 280 actieve leden de grootste door studenten bestuurde studievereniging in Europa. STAR biedt studenten in de laatste fase van hun studie op verschillende manieren de mogelijkheid om in contact te komen met de top van het bedrijfsleven en wellicht hun toekomstige werkgevers. Daarnaast faciliteert STAR onder het mom ‘Learn. Grow. Excel.’ een leerervaring voor studenten op sociaal, organisatorisch en academisch vlak. Door het ontmoeten van nieuwe mensen, het organiseren van grote activiteiten en het contact met grote organisaties leren studenten hun talenten optimaal te ontwikkelen en benutten.

De vele activiteiten worden georganiseerd door de verschillende Master Study Clubs en commissies. Deze projecten bereiken duizenden studenten van verschillende jaarlagen en nationaliteiten.

Voor meer informatie, ga naar de website.

Fay van Odijk

Maak kennis met de Chairwoman van Consultancy Castle 2023! Zij is de eindverantwoordelijke van het evenement. Zij heeft een helikopterview en biedt daarnaast ondersteuning aan het team zodat iedereen zijn of haar taken zo goed mogelijk kan uitvoeren. Bovendien maakt zij het budget en is ze verantwoordelijk voor de goede bewaking daarvan.

Fay: “Mijn ambitie is om een soepele samenwerking te faciliteren waardoor iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komt en de studenten en de bedrijven de beste versie van zichzelf kunnen laten zien. Onze visie: Be the best you can be – be unstoppable!

Marc van Galen

Maak kennis met de Event Manager van Consultancy Castle 2023! Hij zal voornamelijk contact houden met de deelnemende consultancy bedrijven en met het kasteel. Na meerdere jaren bij STAR zal hij er dit jaar alles aan doen om er voor te zorgen dat de meest prestigieuze consultancy bedrijven op ons evenement aanwezig zullen zijn!

Marc: “Mijn ambitie voor deze editie van het evenement is om aan zowel de studenten als de bedrijven een perfecte mogelijkheid te bieden om elkaar beter te leren kennen.”

Babette van Driel

Maak kennis met de Marketing Manager van Consultancy Castle 2023! Zij is verantwoordelijk voor de communicatie naar de buitenwereld en zal ervoor zorgen dat de naamsbekendheid van het evenement zal groeien. Met haar marketing skills gaat zij er dit jaar voor zorgen dat de top studenten uit heel Nederland zich zullen aanmelden voor Consultancy Castle 2023!

Babette: “Mijn doel is om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk top studenten worden bereikt via onze social media campagne! Het laten zien wat het evenement inhoudt en hoeveel het wel niet aan waarde kan toevoegen voor iedereen die geïnteresseerd is in Strategy Consulting is heel erg belangrijk voor mij. Ik hoop dan ook zo het bereik van Consultancy Castle te verbreden.”