Contactgegevens

Contactgegevens

Maaike de Koning – Chairwoman
Julia van Vliet – Event Manager
Madelief van der Valk – Marketing Manager

E: consultancycastle@rsmstar.nl
T: +31 (0)10 408 2048

Bij dringende vragen is het mogelijk om direct contact op te nemen met de Commercial Officer Timo:
T: +31 6 30715966

Locatie evenement

De Hooge Vuursche te Baarn
Hilversumsestraatweg 14
3744 KC Baarn

.

Adresgegevens

Postadres STAR
Kamer T04-53
Postbus 1738
3000 DR Rotterdam

Bezoekadres STAR
Kamer T04-53
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

.

Over Studievereniging STAR

Study Association of Rotterdam School of Management, Erasmus University (STAR) is met meer dan 6500 leden en ruim 280 actieve leden de grootste door studenten bestuurde studievereniging in Europa. STAR biedt studenten in de laatste fase van hun studie op verschillende manieren de mogelijkheid om in contact te komen met de top van het bedrijfsleven en wellicht hun toekomstige werkgevers. Daarnaast faciliteert STAR onder het mom ‘Learn. Grow. Excel.’ een leerervaring voor studenten op sociaal, organisatorisch en academisch vlak. Door het ontmoeten van nieuwe mensen, het organiseren van grote activiteiten en het contact met grote organisaties leren studenten hun talenten optimaal te ontwikkelen en benutten.

De vele activiteiten worden georganiseerd door de verschillende Master Study Clubs en commissies. Deze projecten bereiken duizenden studenten van verschillende jaarlagen en nationaliteiten.

Voor meer informatie, ga naar de website.

Maaike de Koning

Maak kennis met de Chairwoman van Consultancy Castle 2024! Zij is de eindverantwoordelijke van het evenement. Zij heeft een helikopterview en biedt daarnaast ondersteuning aan het team zodat iedereen zijn of haar taken zo goed mogelijk kan uitvoeren. Bovendien maakt zij het budget en is ze verantwoordelijk voor de goede bewaking daarvan.

Maaike: “Mijn ambitie is een omgeving te creëren waar studenten niet alleen inzicht krijgen in de wereld van consultancy, maar waar ze ook de kans krijgen om te bloeien, te netwerken en te ontdekken wat hen motiveert. Het is belangrijk een ruimte te creëren waar ideeën worden uitgewisseld, waar kennis wordt gedeeld en waar relaties worden gebouwd die verder gaan dan het evenement zelf.”

Julia van Vliet

Maak kennis met de Event Manager van Consultancy Castle 2024! Zij zal voornamelijk contact houden met de deelnemende consultancy bedrijven en met het kasteel. Na meerdere jaren bij STAR zal zij er dit jaar alles aan doen om er voor te zorgen dat de meest prestigieuze consultancy bedrijven op ons evenement aanwezig zullen zijn!

Julia: “Mijn doel is een evenement neer te zetten waarbij enerzijds de studenten hun persoonlijke doelen hebben bereikt, en anderzijds de bedrijven in contact zijn gebracht met nieuwe talenten. Voor mij is het evenement geslaagd als wij beide partijen een interessante en verrijkende ervaring hebben geboden.”

Madelief van der Valk

Maak kennis met de Marketing Manager van Consultancy Castle 2024! Zij is verantwoordelijk voor de communicatie naar de buitenwereld en zal ervoor zorgen dat de naamsbekendheid van het evenement zal groeien. Met haar marketing skills gaat zij er dit jaar voor zorgen dat de top studenten uit heel Nederland zich zullen aanmelden voor Consultancy Castle 2024!

Madelief: “In mijn optiek heeft de marketingcampagne de volgende belangrijke doelen: het aantrekken van een diversiteit aan geschikte kandidaten, het effectief communiceren van het doel van het evenement door heel Nederland, en het vergroten van de naamsbekendheid en het bereik. Als je interesse hebt in het Consultancy Castle, ben ik verheugd dat ons bericht jou heeft bereikt!”