In maart en april 2024 biedt het Consultancy Castle event jou de kans om in contact te komen met vooraanstaande strategy consultancy kantoren. Tijdens dit driedaagse evenement, gevuld met uitdagende workshops, presentaties, diners en informele activiteiten, worden jouw analytische en sociale vaardigheden op de proef gesteld. Als deelnemer krijg je een waardevol inzicht in het werk van een consultant.

Daarnaast krijg je de gelegenheid om op informele wijze kennis te maken met de recruiters van de deelnemende bedrijven en meer te weten te komen over hun ervaringen als strategy consultant. Het evenement vindt plaats op het betoverende kasteel De Hooge Vuursche in 2024. We streven ernaar om ook deze editie een evenement neer te zetten dat zowel plezierig als leerzaam is.

Aftermovie 2023

Aftermovie 2022

Interview met deelnemer van Consultancy Castle 2022

Deelnemer Consultancy Castle 2019

“Wat Consultancy Castle vooral bijzonder maakt, is dat je alle kantoren zo vlak achter elkaar leert kennen in zowel plenaire sessies als op een informele en persoonlijke manier. We kregen ook genoeg kansen om 1 op 1 te praten met de consultants van verschillende kantoren om te kletsen over hun overwegingen, persoonlijke ervaringen, je twijfels en gedachtes. Hierdoor kon ik de kantoren goed met elkaar vergelijken om vervolgens voor mezelf te bepalen welke ik nog beter zou willen leren kennen via business courses. Dus, of je nou al zeker weet dat je strategie consultant wil worden of dat je er nog maar heel weinig over weet, Consultancy Castle zal je zeker helpen met het vormen van jouw carrière!”

Deelnemer Consultancy Castle 2020

“Consultancy Castle bood mij een geweldige kans om te onderzoeken of strategieadvies iets voor mij is. Je hebt de mogelijkheid om met enkele van de grote strategieconsultants te praten en ze te vergelijken, wat je de unieke kans geeft om beter te leren begrijpen waar je goed zou passen. De fantastische setting geeft je de mogelijkheid om zowel formeel als informeel kennis te maken met mensen van verschillende kantoren en andere medestudenten. Mocht je willen weten of strategieadvies iets voor jou is, dan raad ik je aan om je aan te melden!”

Deelnemer Consultancy Castle 2021

“Omdat je in korte tijd kennismaakt met veel verschillende kantoren, kun je ze extra goed vergelijken. Dat vond ik zelf heel fijn, omdat met name de verschillen tussen kantoren soms lastig te ontdekken zijn. Daarnaast waren het hele leuke dagen met uitdagende cases, interessante workshops en gesprekken, en toffe activiteiten. Kortom: een aanrader voor iedereen die zich aan het oriënteren is binnen de strategy consulting!”

Impressie Event 2022/2023