Consultancy.nl

Consultancy.nl is hét platform voor de consultancybranche. De website presenteert dagelijks het laatste nieuws en trends in de branche, volgt de ontwikkelingen en publicaties van adviesbureaus over 60+ sectoren en vakgebieden en biedt een overzicht van carrièremogelijkheden voor starters / professionals die geïnteresseerd zijn om te werken in consultancy (vacatures, traineeships en stages) of als consultant in het bedrijfsleven.

De Kleine Consultant

De Kleine Consultant is de eerste internationale non-profit strategieconsultant volledig gerund door studenten met een ambitieus doel: zij maken Kleine Consultants en hun klanten groot! Dit realiseren zij door een unieke win-win-win situatie: ze ontwikkelen studenten, ze helpen hun klanten en ze leren van hun partners door strategisch advies te bieden daar waar het de meeste waarde toevoegt.

Rotterdam Consulting Club

Rotterdam Consulting Club (RCC) is een organisatie opgericht in 2014 en wordt gerund door studenten en alumni van de Rotterdam School of Management. Ons doel is om studenten voor te bereiden op een carrière in consulting door het aanbieden van een breed scala aan evenementen. We startten deze reis, net als de meeste start-ups, in de kelder. We begonnen te denken aan onze toekomstige loopbaan na het voltooien van onze laatste tentamens en besefte dat we nog niet voldoende waren voorbereid voor een baan binnen consulting. Er moest iets veranderd worden. Net als wij, wisten we dat er veel andere studenten zijn die graag de belangrijkste vaardigheden willen leren die nodig zijn om een carrière in de strategie consulting te starten. Dit is de bestaansreden van de RCC; om les te geven, te verbinden en studenten voorbereiden om dat doel van het starten van een carrière in consulting te bereiken.

SOLVE Consulting NL

SOLVE Consulting is een studentenorganisatie dat zich richt op Social Impact Consulting: het adviseren van non-profit instellingen en sociale ondernemingen in vraagstukken over hun efficiëntie en effectiviteit. Wij zijn gevestigd in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht en zijn verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Universiteit van Amsterdam, de Vrije Universiteit Amsterdam en de Universiteit Utrecht.

Young Advisory Group

De Young Advisory Group (YAG) is een strategisch adviesbureau, volledig gerund door academische studenten. Sinds 2011 geven ze strategisch advies aan ondernemingen van elk formaat: van MKB’s tot multinationals. Met scherpe, data-gedreven analyses en een vernieuwende en creatieve kijk leggen ze de basis voor gefundeerde strategische keuzes.