Bain & Company

Over Bain & Company

Bain & Company is een top strategie consulting firm met een passie voor het behalen van meetbare resultaten. Wij helpen CEO’s en topmanagers bij het nemen van besluiten over complexe strategische vraagstukken. Concrete oplossingen met directe impact op de waarde van het bedrijf: onze cliënten vragen niet om advies maar willen resultaten bereiken. We zijn informeel, direct en eerlijk tegen elkaar en onze cliënten. We staan open voor iedereen en zijn niet hiërarchisch ingesteld. We geven je ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Intensieve coaching en de beste trainingsprogramma’s binnen onze industrie helpen je om je doelen te bereiken. Kenmerkend voor de cultuur is de pragmatische aanpak en ondernemerschap. Bain consultants zijn energiek en zetten graag een paar extra stappen om iets voor elkaar te krijgen, zowel op het werk als daarbuiten. Al vroeg in je carrière krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, wat betekent dat je vanaf dag 1 direct betrokken bent bij de cliënt.

Opleiding & ontwikkeling

Bain biedt je een individueel, op maat gemaakt carrière pad. Als Associate Consultant krijg je direct bij je start een intensieve 1-weekse training met je startersgroep waarin je alle basics leert die je nodig hebt voor je eerste case. Na deze training ga je in een projectteam aan de slag en leer je door de dagelijkse samenwerking met en feedback van collega’s. Na ~2 maanden krijg je een 10-daagse global training. Hierin leer je met de andere startende consultants van Bain wereldwijd de technieken van Bain kennen. Gedurende je verdere Bain-carrière is er veel ruimte voor persoonlijke wensen – bijvoorbeeld in het wel of niet doen van een MBA of andere (internationale) mogelijkheden.

Wie zoeken we?

Werken voor Bain vereist sterke analytische en interpersoonlijke vaardigheden. Bain consultants worden getraind om strategiespecialisten te zijn, maar blijven pure generalisten wat betreft industrie. Specifieke business ervaring is niet noodzakelijk wanneer je begint met werken – studenten van alle WO studie-achtergronden kunnen solliciteren voor een startersfunctie.

Oriëntatiemogelijkheden

  • Campus events & business courses

Gedurende het hele jaar organiseert Bain & Company Amsterdam veel campus events – zowel op universiteiten als op kantoor. Daarnaast organiseren we enkele keren per jaar een meerdaagse business course. Op onze website kun je hier meer informatie over vinden.

  • Stagemogelijkheden

Naast campus events en business courses kan je ook een beter beeld van strategie consulting/Bain krijgen door stage te lopen. Een stage bij Bain duurt 8-10 weken. Gedurende de stage draai je mee als volwaardig consultant met een Bain team; je zult tijdens je stage het takenpakket krijgen van onze startersfunctie (Associate Consultant). Wij adviseren om op één van onze startmomenten te beginnen (Januari, Maart, Juni, September en November), maar zijn hierin flexibel.

Startmomenten

Je kunt gedurende het hele jaar solliciteren voor Associate Consultant, onze startersfunctie. Er zijn vijf startmomenten: Januari, Maart, Juni, September en November. Wij adviseren om ongeveer vier tot zes maanden voordat je wilt starten, aan het sollicitatieproces te beginnen.

Boston Consulting Group

Over Boston Consulting Group

Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. BCG geeft hoogwaardig kwalitatief advies gericht op blijvend concurrentievoordeel voor haar klanten. Dit advies is baanbrekend en bedrijfsspecifiek.

De projecten, die altijd in teamverband met de klant worden uitgevoerd, variëren van fusies en overnames tot herstructureringen, van groeistrategieën tot innovatie. BCG adviseert vanuit verschillende Practice Areas als Consumer Goods, Retail, Financial Services, Industrial Goods, Energy en High Technology. Aan de basis van de adviezen ligt altijd fact based kwantitatief analysewerk. Klanten zijn multinationals en staan aan de top van het bedrijfsleven. BCG biedt uitstekende internationale trainingsprogramma’s en uitgebreide persoonlijke carrièrebegeleiding: voor ambitieuze kandidaten de ideale werkomgeving om het maximale uit zichzelf te halen.

Het maximale uit jezelf halen

De kwaliteit van onze mensen bepaalt de kwaliteit van ons werk. Daarom zorgt BCG voor een optimaal klimaat voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Meer verantwoordelijkheid gaat bij ons altijd gepaard met toenemende kennis en vaardigheden. Als je aan een nieuw project begint vergt dat altijd meer vaardigheden en kennis van je dan het vorige. ‘Learning on the job’ levert de belangrijkste leermomenten op. BCG zorgt ervoor dat de projecten en teams waarin je werkt samen een optimale leercurve vormen. Daartoe werk je in verschillende soorten projecten, in uiteenlopende industrieën, in uiteenlopende landen en met diverse collega’s en deskundigen.

Verder kent BCG een uitgebreid trainingsprogramma voor alle niveaus. Er is een standaard trainingsprogramma die bij de betreffende positie hoort. Daarnaast is er ruimte voor individuele trainingen. Om je persoonlijke ontwikkeling goed te monitoren evalueer je na afloop van iedere case met de projectleider jouw bijdrage aan het project. De feedback in de evaluaties is opbouwend en gericht op verdere persoonlijke ontwikkeling.

Oriëntatie mogelijkheden

BCG biedt het hele jaar door de mogelijkheid om stage te lopen. Je werkt als Intern ongeveer drie maanden mee aan verschillende projecten. Als intern ben je onderdeel van het projectteam en verantwoordelijk voor een eigen module. Dat kan een marktanalyse voor een merk zijn, een structuurvergelijking van ondernemingen in de auto-industrie of een winstberekening voor een bedrijf in de industrial goods. Een stage is dus een goede manier om het werk bij BCG in de praktijk te leren kennen! Je wordt hierbij intensief begeleid en krijgt na afloop van je stage uitgebreide feedback.

Wanneer je bent afgestudeerd kan je solliciteren voor onze startersfunctie Associate. Associates vormen een essentieel onderdeel van ieder projectteam. BCG zorgt dat associates verschillende type projecten doen in uiteenlopende industrieën. Zo ontwikkel je snel een breed inzicht in essentiële ondernemingsvraagstukken. Gedurende het hele jaar kan je solliciteren en iedere eerste dag van de maand starten met jouw nieuwe baan!

BCG biedt daarnaast het hele jaar door de mogelijkheid kennis met ons te maken. We maken graag met jullie kennis bij BCG is in Town, on campus, tijdens onze inhousedagen, masterclass of meerdaagse Business Courses naar het buitenland!

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar mensen met vaardigheden als analytisch vermogen en gestructureerd en logisch denken. Wij zoeken daarnaast mensen die het vermogen tot inspireren en leiderschap hebben. Met veel energie, humor, een eigen persoonlijkheid en met wie het leuk werken is. Spreekt onze organisatie, werkwijze en cultuur jou aan?

Kearney

Over Kearney

Make it count. Kearney is een wereldwijd opererende Strategy Consultant, met kantoren in meer dan 39 landen. Sinds 1926 helpen we vooraanstaande organisaties, zoals meer dan driekwart van de Fortune Global 500 en de meest invloedrijke overheids- en non-profitorganisaties, bij het nemen van de beste strategische beslissingen.

Bij Kearney werken we altijd samen met onze klanten – om impact te maken op zowel de korte, als de lange termijn. Samen creëren we draagvlak voor een besluit. Dit is wat ieder van ons binnen Kearney drijft, want de kracht van een uitmuntende analyse groeit, wanneer iedereen hem in een organisatie omarmt.

Be Brave. Drive Change

Bij Kearney maak je deel uit van een internationaal team van hoogopgeleide collega’s. Stuk voor stuk mensen die weten waar ze voor staan en altijd nieuwsgierig zijn naar hoe ze zich kunnen ontwikkelen. Vanaf je allereerste dag word je aangemoedigd om impact te maken. Als jij het kunt dromen, mag je het bij ons waarmaken!

Onze consultants

Wat ons uniek maakt zijn de mensen die bij ons werken. Kenmerkend zijn de no-nonsense mentaliteit en de voorkeur voor diversiteit, het pragmatisme waarmee we problemen oplossen en de gedrevenheid om het beste resultaat neer te zetten.

Blijf je ontwikkelen     

Hoe daag ik mezelf uit om al mijn talent te ontwikkelen? Deze vraag staat bij Kearney centraal en is de leidraad voor een intensieve persoonlijke en professionele ontwikkeling die je samen met je mentor en HR vormgeeft. Wij bieden je een stimulerende werkomgeving, een hechte teamstructuur en alle expertise die we de afgelopen 90 jaar hebben verzameld om tastbare kennis en vaardigheden op te doen.

Je kunt direct deelnemen aan het internationale trainingsprogramma dat speciaal voor ons is ontwikkeld door de London School of Economics. Ook zijn er het hele jaar door speciale trainingen om je consulting skills verder te ontwikkelen. Tijdens de projecten krijg je begeleiding van de projectmanager, een coach én een mentor. Ook een MBA of secondment horen bij de mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.

Voor meer informatie, bezoek https://www.nl.kearney.com/

McKinsey & Company

Over KcKinsey & Company

McKinsey & Company is een internationaal management consulting kantoor. Bij McKinsey & Company bedenk je manieren om grote veranderingen mogelijk te maken. Voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profits. Je houdt je bezig met de overgang naar duurzame technologieën, economische transities, overnames, de toekomst van het onderwijs, gezondheidszorg of de financiële sector. Maar ook met alle andere thema’s waar je als adviseur over geraadpleegd wordt.

Wie zoeken we?

Wij zoeken exceptionele talent, ongeacht studieachtergrond. Onze consultants komen uit alle richtingen, van geschiedenis tot natuurkunde, van bouwkunde tot politicologie. Succesvolle kandidaten onderscheiden zich doordat zij uitstekende studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. Het zijn teamspelers met een uitzonderlijk
probleemoplossend vermogen en de drive om resultaten neer te zetten.

Doe het samen

Welke uitdaging je ook tegenkomt, je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag één ben je volwaardig lid van een team van bijzondere collega’s. Ons kantoor kent een cultuur van elkaar vooruithelpen en coachen. Groei is meer dan het aanleren van kennis en vaardigheden. Je kunt daarom je werk zo indelen dat er ruimte blijft voor de mensen en interesses die voor jou
belangrijk zijn.

Hoe kan je McKinsey & Company leren kennen?

Wij organiseren veel campus events, inhouse events en onze grote Business Courses. Kijk op https://www.mckinsey.com/nl/careers/upcoming-events om hier meer over te leren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om bij McKinsey & Company stage te lopen. Tijdens je stage kan je als Fellow Intern mee te lopen met een project en samen met een team van consultants werken.

OC&C Strategy Consultants

Over OC&C Strategy Consultants

OC&C is het enige topstrategische bureau dat gevestigd is in Rotterdam. OC&C is een divers, internationaal, creatief kantoor, waar verschillen en groei worden aangemoedigd. Vanaf 2023 is het nieuwe kantoor gevestigd in het penthouse van een van de meest historische gebouwen van Rotterdam met een dakterras en een prachtig uitzicht over de stad. Met ongeveer 55 consultants en 10 business services teamleden leer je iedereen snel kennen. Het Rotterdamse team voelt als familie. Het Rotterdam Networks & Events Team organiseert een breed scala aan evenementen, van de European Woman’s Initiative Network socials tot sportevenementen zoals padeltoernooien, boulderen en zomerveldhockey, maar ook groepslunches en -diners, stranddagen en een jaarlijks kerstdiner.

Wie jij bent?

Bij OC&C zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. De ideale kandidaat heeft een uitstekende academische achtergrond; hij/zij presteert momenteel op een hoog niveau. Daarnaast hebben ze een intuïtieve analytische geest en numerieke vaardigheden. Via hun buitenschoolse of academische activiteiten kunnen ze aantonen dat ze een natuurlijke aanleg hebben voor commercieel bewustzijn en thought leadership.

Bij OC&C streven we naar een inclusieve cultuur waarin mensen van alle achtergronden zich kunnen ontplooien. We moedigen sollicitaties van iedereen aan, ongeacht leeftijd, seksuele geaardheid, geslachtsidentiteit of -expressie, transgenderstatus, handicap, burgerlijke staat, zwangerschap of moederschap, religie, seksuele geaardheid of seksuele geaardheid.

Ons team van 45 consultants legt zich puur en alleen toe op strategieadvies en beantwoordt daarmee de meest complexe vragen op het gebied van bedrijf-, overname- en portfoliostrategie. Vanuit het Groothandelsgebouw in Rotterdam adviseren wij cliënten in een veelvoud aan sectoren, van participatiemaatschappijen tot bedrijven in detailhandel, dienstverlening, technologie en logistiek. Samenwerking met de andere 17 OC&C-kantoren wereldwijd wordt vaak gezocht om de meest interessante cliënten te bedienen en consultants de beste leerervaring te bieden.

OC&C kenmerkt zich door een open, eerlijke en directe cultuur binnen het kleinschalige karakter van ons kantoor. Bij ons krijg je verantwoordelijkheid vanaf dag 1; niet alleen in het projectwerk maar ook om onze firma verder te bouwen. Wij zijn de challengers in de strategiemarkt, waardoor we innovatief moeten zijn, een ondernemende insteek van onze medewerkers verwachten en ons focussen op het bieden van de meest passende leeromgeving voor strategisch talent.

Carrièremogelijkheden

Een carrière binnen OC&C Strategy Consultants is geënt op continue groei als strategieconsultant en als persoon. Je start als Associate Consultant met het leren van het vak en het vinden van je plek in een internationale firma. De carrièrestappen daarna brengen je uiteindelijk naar de rol als Partner. De snelheid waarmee jij doorgroeit hangt vooral af van jouw eigen ontwikkeling. In elke fase van je carrière zul je merken dat je wordt uitgedaagd en veel verantwoordelijkheid krijgt. Je wordt ondersteund door continue feedback, specifieke (internationale) trainingen, hulpvaardige collega’s en uitwisselingen met onze cliënten of zusterkantoren.

Kennismakingsmogelijkheden

Voor je daadwerkelijk bij ons komt solliciteren, is het goed om een beeld te vormen van het werk bij OC&C en voornamelijk haar mensen. OC&C organiseert zelf regelmatig eendaagse Strategy Courses waar je je voor kunt aanmelden. Voor veel andere inhousedagen kun je je opgeven via je studie- of studentenvereniging. Kijk voor alle kennismakingsmogelijkheden op de website.

Vacatures

Wij zijn doorlopend op zoek naar afgestudeerden voor een vaste positie als Associate Consultant. Zit je in of begin je bijna aan je masteropleiding, dan kunnen we een plek bieden als Associate Intern of Bachelor Intern. Meer informatie vind je op onze website.

Contactgegevens

Maartje ten Cate (recruiter)

+316 296 683 64

rotterdam.recruitment@occstrategy.com

www.occstrategy.com/nl

Oliver Wyman

Over Oliver Wyman

Oliver Wyman is een wereldwijde leider op het gebied van management consulting met kantoren in 70+ steden in bijna 30 landen. Wij combineren diepgaande branchekennis met gespecialiseerde expertise op het gebied van strategie, operations, risicomanagement en organisatietransformatie. Onze 6000+ collega’s helpen klanten hun bedrijf te optimaliseren, hun activiteiten en risicoprofiel te verbeteren en de prestaties van hun organisatie te versnellen om de meest aantrekkelijke kansen te benutten.

Het Amsterdamse kantoor

Het Amsterdamse kantoor van Oliver Wyman is in 2013 opgericht en inmiddels uitgegroeid tot een omvang van 70+ consultants. In deze internationale omgeving, met zijn opwindende start-up sfeer, dragen we allemaal op onze eigen manier bij aan de ontwikkeling en groei van het bedrijf. We besteden in het bijzonder aandacht aan persoonlijke verbindingen en zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken voelt.

Ons kantoor bestaat uit mensen met veel verschillende achtergronden, en via ons internationale personeelsmodel werken onze consultants bij topklanten uit het bedrijfsleven, de publieke sector en non-profitorganisaties in Europa en wereldwijd.

Wie zoeken wij?

We werven vanuit achtergronden die zo divers zijn als de problemen die we oplossen. We zoeken naar initiatief, intuïtie en creativiteit met een sterke achtergrond in probleemoplossing en analyse. Succesvolle kandidaten zullen intellectuele nieuwsgierigheid en zelfvertrouwen combineren met ondernemerschap en de wens om volledig bij te dragen aan het vormgeven van de toekomst van het bedrijf. Sluit je bij ons aan als je enthousiast bent over onbekende uitdagingen en je op je gemak voelt om in verschillende culturen te werken.

Onmiddellijke impact, voortdurende uitdaging

Als onderdeel van ons wereldwijde, ondernemende team doe je vanaf dag één betekenisvol werk. We zijn op zoek naar individuen die de norm uitdagen en er voortdurend naar streven iets nieuws op te bouwen voor het bedrijf en de wereld om ons heen.

Breng je koers in kaart; Wij supporten de reis

Bij Oliver Wyman bestaat er geen ‘one size fits all’. We nemen uitzonderlijke mensen aan en helpen hen te gedijen via een ingebouwd ondersteuningsnetwerk, flexibele loopbaantrajecten, uitgebreide opleidingscurricula en geen kunstmatige barrières voor vooruitgang.

Kom bij ons werken als stagiair

Stages bij Oliver Wyman Amsterdam bieden een voorproefje van het leven als consultant en een unieke voorbereiding op een fulltime rol. Je wordt ingezet op projecten en behandeld als volwaardig teamlid met verantwoordelijkheid voor een bepaald stuk werk. Coaching en feedback worden gedurende je tijd bij ons verstrekt.

Kom bij ons werken als entry-level consultant

Consultants krijgen brede klanten blootstelling aan strategische en operationele uitdagingen in diverse sectoren, waarbij ze gaandeweg gespecialiseerde inhoudelijke expertise ontwikkelen. Onze focus op het aannemen van studenten betekent dat we innovatieve programma’s voor training en ontwikkeling, mentoring en flexibele werkprogramma’s voor jou als toekomstige leider hebben ontworpen.

Hoe solliciteren?

In Amsterdam werven wij het hele jaar door stagiaires en beginnende consultants. Ga naar oliverwyman.com/nl/careers/apply voor meer informatie.

Roland Berger

Over Roland Berger

Roland Berger is het enige strategie-adviesbureau van Europese oorsprong met een sterke internationale aanwezigheid. Als onafhankelijk bureau dat uitsluitend eigendom is van onze partners, hebben wij 51 kantoren met een aanwezigheid in alle belangrijke markten. Onze 3.000 medewerkers worden gekenmerkt door een unieke combinatie van analytisch denken en een empathische instelling. Ons Amsterdam kantoor bestaat al sinds 2002 en telt nu meer dan 140 werknemers! Gedreven door onze waarden van ondernemersgeest, uitmuntendheid en empathie zijn wij ervan overtuigd dat het bedrijfsleven en de samenleving behoefte hebben aan een nieuw, duurzaam paradigma dat zich richt op de hele waardecreatiecyclus. Door te werken in interdisciplinaire teams in alle relevante sectoren en bedrijfsfuncties, biedt Roland Berger wereldwijd de beste expertise om de grote uitdagingen van onze tijd nu en in de toekomst met succes aan te gaan.

Het meest ondernemende strategiehuis

Roland Berger helpt ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei, betere marges en een grotere ondernemingswaarde. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Wij maken hun uitdagingen tot de onze en leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: ondernemerschap, empathie en excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze.

Onze mensen

Ondernemerschap is een attitude. Goede strategie consultants zijn meer dan slimme analisten en strategen. Zij overtuigen op inhoud, creativiteit en persoonlijkheid. De ervaringsachtergronden bij Roland Berger zijn divers en de cultuur van het Nederlandse kantoor staat bekend als jong, energiek, collegiaal, ondernemend, professioneel en scherp.

De kandidaat

Roland Berger zoekt academici met sterke analytische vaardigheden, affiniteit met strategy consulting, ondernemerszin en een klik met ons kantoor. Een specifieke studie is niet van
belang, diversiteit binnen ons kantoor wel. Heb je een universitaire opleiding (bijna) afgerond met uitstekende resultaten en daarnaast noemenswaardige nevenactiviteiten vervuld?

Enthousiast na Consultancy Castle? Geef je dan snel op voor een van onze business courses, stage posities of de consultant positie!

Strategy&

Over Strategy&

Strategy& is een wereldwijd strategieadviesbureau dat uniek gepositioneerd is om te helpen jouw beste toekomst te realiseren: een toekomst die is gebouwd op differentiatie van binnenuit en die precies op jou is afgestemd. Als onderdeel van PwC bouwen we elke dag aan de winnende systemen die de kern vormen voor groei. We combineren onze krachtige vooruitziende blik met deze tastbare kennis, technologie en schaalgrootte om je te helpen vanaf dag één een betere, meer transformerende strategie te creëren. Als het enige grootschalige strategiebedrijf dat deel uitmaakt van een wereldwijd netwerk voor professionele dienstverlening, integreren we onze strategiecapaciteiten bij frontlineteams binnen PwC om je te laten zien waar je heen moet, welke keuzes je moet maken om daar te komen, en hoe hierin te slagen. Het resultaat is een authentiek strategieproces dat krachtig genoeg is om mogelijkheden te benutten, en tegelijkertijd pragmatisch genoeg om effectieve resultaten te garanderen. Het is de strategie die een organisatie door de veranderingen van vandaag leidt en resultaten stimuleert die morgen opnieuw definiëren. Het is de strategie die visie omzet in realiteit. Het is strategie, die tot leven komt.

Het werk als consultant

Strategy& kan je een carrière bieden met diverse en uitdagende opdrachten, boeiende collega’s, ongeëvenaarde mogelijkheden voor professionele groei en prestaties, en de voldoening die voortkomt uit het helpen van klanten bij het oplossen van hun meest kritieke problemen. Met een focus op premium werk met c-suite-klanten, kun je de manier veranderen waarop de wereld over strategie denkt en hoe deze wordt uitgevoerd. Sluit je bij ons aan en je zult een essentieel voordeel voor onze klanten behalen. Door complexe veranderingen op hoog niveau te definiëren en te realiseren, help je klanten bij het ontwikkelen van op vaardigheden gebaseerde strategieën, zodat ze vooruitgang kunnen boeken in fel concurrerende markten over de hele wereld.

Dit zijn strategieën die zijn gebouwd om lang mee te gaan – strategieën die anticiperen op veranderingen op de wereldmarkt, aannames ter discussie stellen en gedurfde, inventieve en toch praktische oplossingen genereren. Terwijl je deze ontwikkelt, in samenwerking met onze klanten, ontwikkel je ook waardevolle adviesvaardigheden, samen met expertise in de sectoren en functies waar je gepassioneerd over bent.

Het leven als consultant

Wanneer je bij Strategy& komt werken, sluit je je aan bij een wereldwijd team met een trotse erfenis van baanbrekende ideeën en denk leiderschap. Je werkt aan uitdagende, afwisselende opdrachten. Onze cultuur moedigt je aan om je mening te uiten en het conventionele denken uit te dagen, en onze omgeving biedt je gestructureerd mentorschap dat is afgestemd op je professionele ontwikkeling. Je wordt onderdeel van een gemeenschap van uitzonderlijke professionals en leert en groeit met mensen die toegewijd zijn om jou te helpen slagen.

Natuurlijk houdt een lonend leven meer in dan alleen werken. Onze flexibele werkregelingen, professionele ontwikkelingssessies en andere programma’s zullen je aanmoedigen om jouw professionele en persoonlijke activiteiten in evenwicht te brengen. Veel van onze medewerkers kiezen ervoor om een deel van hun vrije tijd ter beschikking te stellen van hun favoriete filantropische organisaties, en zo hun steentje bij te dragen om hun gemeenschap en de wereld een betere plek te maken.

Vacatures

Stages en associate posities.

Contact

Bezoek onze carrièrepagina: http://www.strategyand.pwc.com/nl/home/careers/

Stel ons jouw vragen: nl_recruitment_strategyand@pwc.com